Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک  حسن بابایی  ظهر امروز در نشست تخصصی با روسای واحدهای ثبتی استان مرکزی با بیان اینکه یکی از برنامه های اولویت دار دستگاه قضایی اجرایی کردن طرح هوشمندسازی و الکترونیکی کردن فرآیندهای قضایی است اظهار کرد: سیاست‌های تحولی قوه قضاییه به زیرمجموعه این دستگاه ابلاغ شده است.

وی با اشاره به شاخصه های دوران تحول در قوه قضاییه افزود: الکترونیکی کردن و هوشمندسازی فرآیندهای سازمان ثبت اسناد و املاک با هدف کاهش فساد اداری و سرعت بخشیدن به امور و درستی و صحت انجام داده ها یکی از اقداماتی است که دستگاه قضا پیگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: یکی از مزیت های هوشندسازی فرآیندها کاهش میزان مراجعات مردمی است که باعث افزایش رسیدگی به امور می شود.

بابایی با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم در راستای کاهش جعل سند الکترونیکی کردن اسناد است ادامه داد: با این اقدام به دلیل بارگذاری در سامانه، باعث جلوگیری از جعل سند و همچنین صدور المثنی می شود و خطای انسانی نیز به حداقل می رسد.

منبع: فارس

کلیدواژه: الکترونیکی کردن دستگاه قضا الکترونیکی کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل محیط زیست استان گفت: طبق وظایف قانونی که بر عهده محیط زیست است اقداماتی در خصوص وضعیت پسماندها انجام داده‌ایم و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است. اسلام جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت پسماند در همه شهرها و مناطق استان مطلوب نیست، افزود: باید طبق قانون، مساله پسماند و زباله در شهرها را شهرداری‌ها، در روستاها دهیاری‌ها و بین این مناطق را بخشداری‌ها مدیریت کنند. اعلام موارد با وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی  جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت نامناسب دفن زباله در سطح شهرهای استان را به دستگاه قضایی اعلام کرده‌ایم، ادامه داد: در زمینه پسماندهای عفونی استان کار بزرگی انجام داده‌ایم، در سال گذشته مراکز دولتی و بیمارستانها یک شرکت طرف قرارداد داشتند و پسماندها به صورت اصولی امحا و دفن می شد، در مورد پسماندهای عفونی بخش خصوصی نیز با همکاری دستگاه قضایی قریب به اتفاق مراکز درمانی خصوصی قرارداد منعقد کردند. مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مطالعات جایگاه پسماند ویژه استان از سوی دانشگاه شیراز انجام شده است که همت مسئولان استان را می طلبد تا آن را در دستور کار قرار دهند. سرانه تولید زباله کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشور جاودان خرد عنوان کرد: طبق آخرین آمارها سرانه تولید زباله در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کیلو و ۲۰۰ گرم که این میزان نسبت به سرانه کشور با ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم، بیشتر است.
مدیرکل محیط زیست استان با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج به شهرداری این شهر واگذار شده است، افزود: کارخانه بازیافت پسماند و زباله شهر یاسوج هنوز در مرحله تولید کمپوست نیست و چرخه آن تکمیل نیست.
جاودان خرد ادامه داد: این آمادگی را داریم که از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در این زمینه کمک کنیم.
وی گفت: در صورت بهره‌برداری از کارخانه بازیافت پسماند و زباله یاسوج علاوه بر پوشش پسماند این شهر، می‌تواند شهرستانهای همجوار از جمله دنا را پوشش دهد.
وی در خصوص رهاسازی نخاله های ساختمانی در سطح استان به خصوص شهر یاسوج بیان کرد: باید شهرداری ها در این زمینه به مردم اطلاع‌رسانی بیشتری انجام دهند، جایگاه تخلیه نخاله‌های ساختمانی یاسوج جوابگوی نیاز این شهر نیست و باید یک جایگاهی بیرون از شهر در نظر گرفته شود.
مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با وجود اینکه مدیریت پسماندهای ساختمانی راحت‌تر از سایر پسماندها است اما عزم جدی برای مدیریت در این رابطه در استان وجود ندارد.  ۹۰ درصد کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی و جنگل است جاودان خرد افزود: برای رها نکردن زباله در طبیعت، محیط زیست و منابع طبیعی و ورودی‌های شهرهای استان نیاز جدی به فرهنگ‌سازی داریم. وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل تشکیل می‌دهد و این استان به پایتخت طبیعت ایران معروف است برای حفظ این طبیعت باید از ریختن و رها کردن زباله در سطح استان خودداری شود.

دیگر خبرها

  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • مدیران شهری استان البرز مراقب ترک‌فعل‌ها باشند
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • قاضی باید مشورت کند و در نهایت تصمیم خود را بگیرد
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • طرح کالابرگ الکترونیکی مجدداً اجرا می‌شود؟
  • بررسی علت فوت کارگر معدن زغالسنگ کوهبنان توسط دستگاه قضایی
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود